Pling- Boka en konsultation med Pling 5+6 Juni

VILL DU FÅ REDA PÅ VILKA ARKETYPER DU HAR I DITT LIV?

DÅ KAN DU BOKA EN KONSULTATION MED PLING 6-7 mars

Att göra en egen konsultation med Pling är ett sätt att förstå DIG själv och DIN personlighet bättre!

Vad innebär dessa Arketyper och hur påverkas du av dem i ditt liv?

Här kommer Pling att berätta mera om just DIG och vad du har för arketyper som du har med dig genom livet, både i tanken, i känslan och i dina handlingar.

Ett annorlunda sätt att beskriva dig själv men också ett fantastiskt verktyg att ha för att lättare kunna FÖRSTÅ vem du är och hur du fungerar, agerar och varför du gör dina livs val på det sätt du gör.

Sittning för dig som träffar Pling för första gången tar ca 90 min och kostar 1495:- som betalas in när du bokar din tid.

Avancerad tar ca 90 min (för dig som redan varit tidigare och vill veta mera) och kostar 1495:- som betalas in när du bokar din tid.

KOM IHÅG!! För dig som kommer på en avancerad sittning, ta med pappret med dina arketyper som du fick av Pling vid första mötet

DATUM: 5+6 junPLATS: Västmannavägen 2 Hallstahammar

Bokning av tid sker genom att du mailar gitte@yin.se eller sms 0704411321 samt betalar in 1495:- på swish 070-441 13 21 eller bgr 642-3222. Vid bokningen anger du ditt namn, adress, mailadress, mobilnr så jag kan meddela dig din tid.

OBS OBS VIKTIGTFör dig som går på en Avancerad konsultation så kom ihåg att ta med dig ditt papper som du fick av Pling vid första konsultationen.

Vid inbetalning – kom ihåg att skriva ”sittning med Pling” samt ditt namn

För dig som kommer första gången rekommenderar vi att du går på föreläsningen först på fredag den 4/6 se mer på länken nedan https://fb.me/e/3GF9sjYMV