Meditation/Mindfulness ”Din Inre Resa” start v4

Meditation/Mindfulness ”Din Inre Resa” start v4

Västerås

MEDITATION / MINDFULNESS KÄNNER DU DIG TRÖTT eller att du tappat bort dig själv i alla kraven som finns runt omkring dig? Har du svårt att sätta gränser både för dig själv och andra?

DET HÄR ÄR KURSEN SOM HJÄLPER DIG MED TYDLIGA VERKTYG, hur du kan hantera din vardag och din livssituation där du är just nu. Den hjälper dig att finna egna inre verktyg för att hitta ditt inre lugn, få ner stressen och ett läkande utifrån dina egna behov.

GENOM DEN HÄR MEDITATIONEN KOMMER DU FÅ TILLGÅNG TILL DIN EGEN INRE KRAFT. Lära dig att förstå varför du gör dina val som du gör, varför du har just det beteendemönster du har, varför vissa rädslor finns och varför de tidigare styrt dig så hårt.

Du kan nu med den här meditationsmetoden LÄRA DIG ATT SLÄPPA DET DU INTE LÄNGRE VILL BÄRA för att fylla dig med självförverkligande drömmar och istället frikostigt välja det som gynnar dig. Under åren som jag lett den här meditationen har mina elever UTVECKLATS OCH FUNNIT SITT INRE LUGN, fått klarare intuition och framför allt BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA.

HUR GÅR DET TILL? Jag vägleder dig i meditationen och efteråt får du svara på några frågor som jag ställer dig som gör att du lätt kan förstå din meditations budskap och återberätta din meditation för dig själv, gärna då i skrift, sen får de som vill berätta och dela i gruppen tillsammans med en kopp te.

Pris: 2 500:-
När: Start v4 och kursens längd är 8 veckor
Tid: 18:30 – 21:00
Plats: 4 Balance Dingtuna
Anmälan/Info: maila gitte@yin.se el. ring 070-441 13 21

Om du vill vara med så anmäl dig snarast. DIN PLATS ÄR BOKAD NÄR DU BETALAT IN KURSAVGIFTEN. Du betalar in på bankgiro 642-3222 eller swish 0704 411 321.

KOM IHÅG: skriv ditt namn och meditation, på inbetalningen.

Kom ihåg att du kan använda friskvårdsbidraget till denna kurs i meditation/mindfullness