Complentum Statera – Behandlingspartner start 12/9

Complentum Statera – Behandlingspartner start 12/9

Kursstart Behandlingspartner

Se hit, kanske är DU idag redan en samtalsterapeut som vill komplettera dina sessioner med någon form av fysisk behandling, kanske vill du bara jobba med fysisk behandling till dina kunder, kanske längtar du redan nu efter att få ha kurser, jobba med grupper och söker dig ett alternativ till fysisk träning som samtidigt är lugnande och stillsam eller kanske är det så att du bara vill utveckla dig och lära dig nya tekniker för egen skull, eget välmående eller för att du bara är nyfiken. Vilket som så är detta en utbildning som tillfredsställer dessa behov.

Complentum Statera är en holistisk skola. En skola som tar hänsyn till att människan består av flera olika delar och att dessa delar tillsammans är starkare än de enskilda delarna. 
Kropp, känsla, tanke och andesjäl samverkar i en fantastisk symbios. När vi ändrar något i den ena ändras något i de andra. Samtidigt behöver man ta hänsyn till den femte komponenten – omgivningen. 
Du är precis som en blomma och precis som en blomma kan du inte blomma i fel läge, fel ljus, fel jord och fel omständigheter. När man blir medveten om detta så öppnar sig en rad möjligheter och nya vägar som kan hjälpa en på vägen mot hälsa och balans.

Efter vår del av utbildning är du redo att ha egna grupper och lära dina elever Qigongmetoden Tian Ti, ge dem en mycket effektiv stressreducerande behandling genom akupressur och öron akupressur-NADA, samt ge dem energibehandlingar som Healing och intuitiva samtal genom kroppen.

Den 12/9 startar vi i Hallstahammar
Välkommen med din anmälan (länk nedan):
http://complentum-statera.se/anm%C3%A4lan%20till%20utbildni…

Del 1 12/9 
Del 2 24-25/10 
Del 3 5-6/12 
Del 4 30-31/1-20