23/1 Energi och harmoni – Healing Touch

Är du nyfiken på energi och energibehandlingar?

En av energibehandlingarna som jag använder är Healing Touch, en professionell, vetenskaplig och certifierad energibehandling som jag kommer berätta mer om.

Det finns forskning som visar på dess validitet (att det fungerar). Inom denna behandlingsform lär vi oss olika steg och tekniker som stödjer hälsa och underlättar helandeprocessen.

Inom Healing Touch hjälper vi till med att balansera energier och för oss är det viktigt att vi använder oss av vedertagna normer och att vi följer en etisk kod.

Under kvällen så pratar vi, testar och använder oss av energi.

Vi testar på oss själva och på varandra. Ni kommer att få lära er en chakrabalansering som ni har nytta av varje dag.

Så vem är jag då kanske du undrar?

Jag, Marie Lundholm är distriktssköterska med ett stort intresse för alternativa/komplementära behandlingar. Jag har empati och förståelse för människor och deras sätt att se på saker och jag är en lyssnerska, människor får förtroende för mig och törs berätta saker för mig som dom kanske inte har berättat för någon annan.

Jag har sedan jag var liten velat hjälpa alla, både djur och människor. För mig var det ett lätt val att bli sjuksköterska, då kunde jag verkligen få hjälpa, trodde jag….

Mer och mer kändes det som om något saknades. Jag utvecklade mig inom healing och personlig utveckling, där jag upptäckte att lindring och läkande kunde komma från så många olika ställen och på så många olika sätt. Så började jag leta efter alternativa och komplementära behandlingar.

Jag tror att vi kan lära oss mycket om lindring och läkande från olika alternativa discipliner, vilket vi har glömt bort i vår mycket stressade värld idag.

Mina utbildningar har lett mig dit där jag är idag. Jag har gått kurser hos Elinor Hedlund i healing samt personlig utveckling både hos Elinor och Ann Däckfors i Eskilstuna, Lomi Lomi-massage i Eskilstuna, akupressur på Axelsons i Stockholm, 4 olika steg i Healing Touch på olika orter och läst 15 p i Hälsoförebyggande åtgärder, KS Huddinge.

Då jag älskar att lära mig mera så går jag nu en utbildning i Kranio-sakral behandling.

Så många olika metoder har berikat mig och gett mig många olika verktyg i min låda för att kunna hjälpa de som behöver bli hjälpta.

Min Slogan till er är: Tillsammans för ditt högsta bästa!


När: 23/1 kl 17-20
Plats: Västmannavägen 2 Hallstahammar
Entré: 350:- ingår fika
Anmäl dig till Gitte 0704411321 el via eventet på FB. Din anmälan är bindande och du swishar 350:- samtidigt som du anmäler dig så är din plats bokad.

Välkommen till en kväll i energiernas tecken, vi testar energier och vi hjälper oss själva!
Gitte och Marie samt Andisarna Vera och Karin