070-441 13 21 gitte@yin.se

Om

Om Gitte

Att se människan utifrån en femsamhet är att se Helheten.
Under 20 års tid har jag rest runt på jorden för att lära mig hur jag på bästa sätt kan hjälpa människor genom olika behandlingsmetoder och hur mina kunskaper som jag tilldelats ska kunna användas på bästa sätt. Jag insåg tidigt hur viktigt det är att ha flera olika valmöjligheter att behandla ett problem på eftersom var och en av oss är en egen individ och har olika sammansättningar och behov. Att alltid ta med i beräkning att vi har och är en Kropp och Själ som ständigt samverkar och påverkar varandra genom Tanken och Känsla som ofta leds av vår Andning.

Min styrka är att se helheten och där arbetar jag med att skapa balanser genom det fysiska, psykiska och andliga perspektivet. Jag har varit verksam i mitt företag sedan slutet på 90-talet.

Utbildningar

SSEAH: Hypnosterapi-Hypnoanalys, Suggestionsterapi, Tidigare Liv Terapeut, Par och Gruppterapi med hypnos och KBT, KPT grund.
AXELSONS I STHLM: Akupressör, Stressterapeut, Aromaterapi, Basmedicin, Tian Ti Qigong
BEIDAIHE QIGONG CENTER/HOSPITAL CHINA: Medicinsk Qigong Terapeut, Tui Na massör
CHI NEI TSANG: CNT Massage
ISF: Trancehealer, Utlandsutbildningar genom Internationella Spiritualistiska Federationen.
LMT: Medial Kompetensutbildning, Meditationslärare
LIVSCOACHAKADEMIN: Par & Relations coach, Mindfulness lärare, Osho meditations instruktör, Beroende/Medberoende coach. LivsCoach.
UOL: Trancehealing/Trancemedium, Spiritualistiska Healing.

Har även gått många olika kortkurser inom en mängd olika metoder.