070-441 13 21 gitte@yin.se

Meditationskurs – Din inre resa – 23e jan – varannan vecka 8v

Meditationskurs – Din inre resa – 23e jan – varannan vecka 8v

KÄNNER DU DIG TRÖTT ELLER ATT DU TAPPAT BORT DIG SJÄLV I ALLA KRAVEN SOM FINNS RUNT OMKRING DIG? 

HAR DU SVÅRT ATT SÄTTA GRÄNSER BÅDE FÖR DIG SJÄLV OCH ANDRA?

Den här kursen hjälper dig med tydliga verktyg, att hantera din vardag och din livssituation där du är just nu. Den hjälper dig att finna egna inre verktyg för helande, läkande utifrån dina egna behov. Den ger dig möjligheten till kommunikation med dig själv, på ett nytt sätt. 

Nu kan ditt inre få utrymme, bli lyssnad till och berätta för dig vad ditt inre har för önskningar i livet. Djupt inom dig har du en enorm mängd resurser där du kan hämta mer av din egen kunskap för att skapa din balans. 

Genom den här meditationen så kommer du få tillgång till din högsta potential. Lära dig att förstå varför du gör dina val som du gör, varför du har just det beteendemönster du har, varför vissa rädslor finns och varför de tidigare styrt dig så hårt. 

Du kan nu med den här meditationsmetoden lära dig att släppa det du inte längre vill bära för att fylla dig med självförverkligenade drömmar och ta del av dina egna, inre resurser. Nu kan du med denna metod lära dig att släppa på det du inte vill ha och istället frikostigt välja det som gynnar dig av dina inre resurser.

Under åren som jag lett den här meditationen har många elever utvecklats och funnit sitt inre lugn, fått klarare intuition och framför allt bättre självkänsla. Genom bättre självkänsla så behöver du inte stanna kvar i dina rädslor och låter dem göra dina val i livet. Du öppnar dig för chansen att få lära känna dig själv bättre, bakom alla gamla och falska antaganden om dig själv. Framför allt så får du här under dessa tillfällen möjligheten att plocka fram dina dolda resurser och egenskaper som är värdefulla för dig.

HUR GÅR DET TILL?

Vi mediterar tillsammans under kvällen och du får sedan svara på några frågor som jag ställer dig som gör att du lätt kan förstå din meditations budskap och återberätta din meditation för dig själv, gärna då i skrift, sen får de som vill berätta och dela i gruppen tillsammans med en kopp te.

Pris: 2 500 kr
När: 23 januari varannan vecka under 16 veckor.
Vi träffas vid 8 tillfällen
Tid: 18,30-21,00
Plats: 4 Balance Västmannavägen 2 Hallstahammar

Anmälan/Info: maila gitte@yin.se el. ring 070-441 13 21
Om du vill vara med så anmäl dig snarast, anmälningsavgift 500:-

Maila mig så skickar jag en faktura. Din plats är bokad när du betalt in kursavgiften. Sista betalningsdagen är den 20 januari och du betalar in på bankgiro 642-3222 eller swish 0704 411 321.

KOM IHÅG: skriv ditt namn och meditation, på inbetalningen och maila mig när du betalat in. 

VILLKOR


Anmälningsavgiften återbetalas inte om du väljer att avboka din plats.

Author Info

admin