070-441 13 21 gitte@yin.se

Kundupplevelser

"Med mycket värme och humor har Gitte med sitt rättframma sätt guidat mig djupt in i mig själv och löst upp lager efter lager."
- Annika Wallin
"Gitte har genom sin breda kunskap, alternativa sätt att behandla mig som kund samt sin trygga och varma personlighet, bidragit till min personligutveckling och gett mig kunskap och verktyg för att leva ett bättre liv. Har och kommer rekommendera henne till många för hon besitter så mycket som andra terapeuter/ psykologer/ coacher saknar. Jag gillar och rekommenderar henne skarpt, vilket jag vet att andra jag rekommenderat henne till också gör Bara kärlek, så skulle jag beskriva henne."
- Emma K Bark
<span>, Quigong</span>
"Jag gick på Qigong hos Gitte och det har hjälpt mig mycket i att vara här och nu. Här även fått egna behandlingar som blev aha upplevelser för mig.  Kan varmt rekommendera 4 Balance som en hjälp på vägen till framtiden. "
- Ulla-Britt Pörhö, Quigong
<span>, bl a hypnos</span>
"På 4 Balance blir man omhändertagen på ett fantastiskt kärleksfullt och mjukt sätt, lotsas genom olika processer och blir verkligen SEDD. Gitte känner in vad man behöver just här och nu, och allt sker i en kärleksfull anda.  De föreläsningar/workshops jag varit på i Café Anda har hållits av kunniga, spännande människor och jag har varje gång fått med mig mycket matnyttigt hem från dem.  Ett ställe att återvända till. Många gånger."
- Ewa Nilsson, bl a hypnos
"Gitte fick mig att börja tro på mig själv att jag dög precis som jag är hennes trygga röst och framtoning gör behandlingen till en upplevelse. Kurserna hon håller i får en att bara må så bra i själ och hjärta. Jag kan varmt rekommendera denna genuint varma härliga kvinna på 4Balance"
- Kicki Pettersson
<span>, Massage, hypnos</span>
"Jag går till Gitte när jag har ont i min kropp. Varje gång vi är klara känns det, som att allt det tunga har släppt från min kropp. Kroppen känns så lätt. Har också hypnotiserats och vilken känsla efteråt för att försöka hitta sig själv. Förstå mig rätt men för att förstå kroppen bättre o få en syn på det som tidigare har hänt. Jättenöjd med mina behandlingar och mer kommer det absolut bli!"
- Linn Oberer, Massage, hypnos
<span>, Bl a eMcOLORfORM, kombobehandling</span>
"När jag träffade Gitte första gångerna och hon sa till mig att jag skulle meditera så skrattade jag… för jag förstod inte att i lugn finns också utveckling… jag måste inte flyga för att få inspiration och utvecklas som person jag kan vända mig inåt och hitta alla svar. Det tog ett tag och Gitte kämpade med mig, i kombobehandlingar och olika saker allt beroende på vad jag för stunden behövde… Det var sååå skönt att veta redan innan jag åkte till Gitte för en behandling, att jag blir balanserad, grundad och mer fokuserad när jag går ifrån, av hennes behandlingar. Jag hade aldrig nått dit jag är med mig själv idag, om jag inte träffat Gitte och varit med på meditationer, behandlingar och eMcOLORfORM aRT, det förändrar och det öppnar en ny värld, en kärleksfull värld som gör att jag verkligen tar hand om mig själv, det viktigaste jag har… TACK"
- Ellinor Karlsson, Bl a eMcOLORfORM, kombobehandling
<span>, Soundbath på Café Anda</span>
"Var på soundbath i somras som Gitte anordnar tillsammans med Marika Broman. Mysigt och välarrangerat. Tackar för en fin kväll!"
- Camilla Karlin Engberg, Soundbath på Café Anda
"4 Balance och Gitte har på ett djupgående och mycket effektivt sätt både gett mig nya insikter, men även många verktyg för att kunna leva att lyckligare liv. Rekommenderas starkt!"
- Louise Fedeli
<span>, emcolorform</span>
"Jag har varit hos Goa Gitte och provat på eMcOLORfORM flertalet gånger. En fantastisk heldag och varje gång med mycket Kärlek, insikter och personligt växande. Jag kan hjärtligt och varmt rekommendera detta vidare."
- Bitte Eggers, emcolorform
<span>, föreläsningar, kurser</span>
"Har varit på föreläsningar som Gitte ordnat och kurser som Gitte hållit. Känns som att man kan gå på dessa med vetskapen om att man kommer gå stärkt därifrån! Vill summera min upplevelse med superbra o inspirerande!"
- Anette Jonsson, föreläsningar, kurser
<span>, emcolorform</span>
"En fantastisk dag med meditation, målning, redogörelse just för allas målningar som alla fick berätta om vad de såg av målningen. Ett gäng väldigt fina människor och Gitte som håller i själva träffen"
- Maarit Haapala, emcolorform
<span>, meditation, föreläsningar, emcolorform</span>
"Jag kände direkt i mitt möte med Gitte att här är en varm, ärlig och skön människa. Hon ger 100% av sig själv i det hon gör vare sig det är att leda meditation, ordna föreläsningar och målning. Jag kan varmt rekommendera henne !"
- Inger Eriksson, meditation, föreläsningar, emcolorform
"Gitte är fantastiskt duktig på det hon arbetar med.  Kan varmt rekommendera henne för både privata sessioner och även för de event som arrangeras hos henne."
- Eva-Marie Furhoff
"Gitte är helt otrolig! Jag är inte bara skyldig henne mitt egna välmående (och faktiskt liv) men också skickat vidare många nöjda vänner för individuell behandling. I mitt fall har läkarvård varit till föga hjälp medan Gitte tog sig an både min vardag och min själ. Jag vill inte ens spekulera i vad/var jag hade varit utan hennes hjälp idag. Tackar min lyckliga stjärna att vi möttes och att denna typen av vård finns tillgänglig!"
- Jessica Olivia Lange
<span>, Quigong, meditation, regression, kroppsbehandling</span>
"Träffade Gitte första gången 2004 när jag anmälde mej till en Qigongkurs som hon hade. Kursen var helt fantastisk, fick både lära mej qigong och meditation och jag kände att en helt ny värld öppnades för mej. Eftersom Gitte har så många olika typer av behandlingar finns det något för alla. Jag har gått på flera regressioner och fått otroliga resultat, bland annat så har jag lärt mej att sätta gränser (vilket har varit väldigt svårt för mej) och på det viset fått en annan respekt av min omgivning men den största vinsten är att jag i dag respekterar mej själv och kan tala om vad jag tycker och tänker utan oro för att någon ska tycka illa om mej för det. Har även fått kroppsbehandlingar som gett mej ett välbehövligt lugn och hjälpt kroppen att läka sej själv. Gitte har en närvaro i allt hon gör som får mej att slappna av och känna mej speciell och sedd. Hade inte varit den jag är i dag om jag inte träffat Gitte och för detta är jag henne evigt tacksam! Kan verkligen rekommendera 4 Balance och Gitte som med sitt intuitiva sätt ser till att just du får den behandlingen du behöver."
- Marie Khysing, Quigong, meditation, regression, kroppsbehandling
"Gitte är varm, inkännande och proffsig! Jag rekommenderar henne ofta och gärna"
- Anki Palerby Hjelmqwist
<span>, hypnos, samtalsterapi</span>
"Jag träffade Gitte 2015 då jag va sjukskriven pga en utmattningsdepression. Jag tog olika behandlingar som hypnos, healing, samtalsterapi mm och de kan jag säga hjälpte mig ur depressionen och fick mig att tro på mig själv mer. Helt fantastisk människa. Kan starkt rekommendera Gitte på 4 balance."
- Therese Schärman, hypnos, samtalsterapi
<span>, behandlingar, samtal, kurser</span>
"Mitt första möte med Gitte var i samband med min utmattning 2012. Efter att ha provat KBT på min vårdcentral, vilket inte fungerade för mig så ville jag ge mig själv möjligheten att läka ur ett helhetsperspektiv. Gitte har bred och gedigen kunskap och arbetar med hela människan och detta under ett och samma tak. Här kunde jag checka in och få den hjälp jag behövde. Det var oerhört viktigt för mig att någon såg hela mig och i tillägg kunde ge mig bra verktyg och guida mig mot en bättre hälsa och läkning. Jag har fått behandlingar, gått i samtal och deltagit på många intressanta och insiktsfulla kurser. Idag vet jag vart jag ska vända mig om jag behöver. Rekommenderar henne varmt och är otroligt tacksam"
- Lena Lorenzen, behandlingar, samtal, kurser
<span>, massage</span>
"Gitte är en fantastik vägledare och duktig massör! Rekommenderas starkt"
- Jenny Nerf, massage
<span>, kurser</span>
"Gitte är min skyddsängel i livet. Hon är min hjälp i tanke och själ i svåra stunder i tvivel och sjukdom. Jag har alltid varit välkommen på hennes kurser och de kurserna hjälper mej att se nya perspektiv om mej, min omgivning, i mitt yrke och samliv."
- Marie Hektor, kurser
"Gitte stärker sinne, kropp och ande. Med klok vägledning och handfast vägledning i kombination med en helhetssyn på människan skapar hon nya vägar i medvetandet. Kan mer än varmt rekommendera 4 Balance!"
- Marie Jonson
<span>, meditation, Café Anda, emcolorform</span>
"Jag har känt Gitte sedan gymnasietiden och när vi träffades något senare i livet följde jag spontant med på en 24 timmars kryssning som gick i andlighetens tecken. Gitte har visat mig vägen till meditation och jag har varit på många träffar på Café Anda. Att meditera och måla, våga släppa invanda tankar och tro på min egen förmåga kan jag tacka Gitte för. Jag är så glad att hon finns i mitt liv när jag behöver det och för all kunskap hon delar med sig."
- Eva-Lena Lidström, meditation, Café Anda, emcolorform
<span>, Bl a emcolorform, Café Anda, samtal</span>
"Jag har deltagit i samtal med Gitte under en längre tid. Under samtalen har jag uppskattat Gittes sätt att skapa trygghet och lugn i samtalet samtidigt som hon hela tiden utmanande mig att våga lyfta på nästa sten, och nästa sten… för att få en djupare förståelse varför jag gör och tänker som jag gör. Det har bidragit till att jag idag har en större förståelse för vem jag är, vad JAG VILL, och varför jag agerar som jag gör i förhållande till andra. Detta har förändrat mitt sätt att se på mig själv och det har förbättrat mina relationer till både de som står mig nära och andra. Jag har även deltagit i Café Anda och kurser i Målning samt en fyrdagarskurs i Omberg. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna måla en tavla men genom meditation och guidning av Gitte har jag börjat uttrycka mig genom färg och form. Hennes eMcOLORfORM art kurser är bara så himla bra :). När en kurs slutar kan jag knappt vänta till nästa. Gitte med sin varma personlighet har även utmanat mig till att delta i en vernissage där jag ställde ut mina egenhändigt målande tavlor. Detta skulle inte ha hänt om jag inte hade deltagit i Samtal och hennes kurser."
- Vera Rolf, Bl a emcolorform, Café Anda, samtal
<span>, kurs</span>
"Fantastisk kurs. Tack Fina Gitte för kursen. Lärde mig så mycket."
- Gittan Aanerud, kurs
"Jag har endast träffat Gitte 1 gång hon ger enorm trygghet o lugn, jag tycker hon är helt fantastisk. Jag kan varmt rekommendera henne"
- Cilla Nahlbom
"Genom ett varmt förhållningssätt och med glimten i ögat ser Gitte människan genom ett holistisk perspektiv och vägleder dig genom utvecklingens alla olika nivåer. Rekommenderar starkt meditation och de olika behandlingsformer som Gitte utför.  Resultatet är en djupare förståelse av egna reaktioner, upptäcka vilka behov jag har och öka medvetenheten, ändring av tankemönster, samspelet med andra människor och få verktyg att hantera olika situationer"
- Erika EG
<span>, samtal, hypnos</span>
"Gitte är helt fantastisk! Hon har med sin trygghet och varma energi hjälpt mig förstå och hitta redskap för att ta mig framåt, för att inte falla när det är tufft, jag har fortfarande en bit kvar men på god väg!  Jag rekommenderar alla att gå till Gitte för samtal och hypnos. Livet får en annan mening när en mår så bra som vi är värda att må! Tack Gitte, för allt du förmedlar och ger till alla!"
- Frida Hjärtström, samtal, hypnos
<span>, meditation, hypoanalys, regression</span>
"Tack så mycket Gitte för ditt värdefulla stöd och all underbar energi som du har gett mig. Den inre resa som jag har inlett har stärkts enormt tack vare din vägledning, tid och generositet. Du ger mig alltid inspiration och klarhet vilket har medfört ett öppet sinne för stora självinsikter samt en mer medveten tillgång till mitt inre lugn och styrka. Många olika betydelsefulla processer inom mig har startats och utvecklats djupt, genom både meditation, hypoanalys och regressionsterapi. Jag känner att jag hädanefter aldrig kommer vara densamma och tiden vi har haft tillsammans värderar jag högt och kommer ha med mig livet ut."
- Nike, meditation, hypoanalys, regression
<span>, samtal</span>
"Hos Gitte har jag fått behandling för både kropp och själ samtidigt, vilket jag tycker är oerhört viktigt för min inre balans i vardagen. Att sedan då och då få några höra kärleksfulla men ärliga sanningar av Gitte eller något meddelande från hennes ledsagare har bara varit bonus."
- Eva, samtal
<span>, samtal, massage, akupressur, regression</span>
"Under en längre tid har jag haft förmånen att få Gittes hjälp med att se vem jag är. Från början var det mer av en terapeutisk behandling för att låsa upp knutar som satt väldigt hårt. Det var kämpigt, men jag fick mycket gott och kärleksfullt stöd av Gitte. Även om det gjort ont, varit outhärdligt sorgligt och känts väldigt svårt så har min nyfikenhet varit min drivkraft och Gittes stöd har gjort att jag vågat se. På senare tid har våra möten mer bestått i att uppmärksamma och befästa vem jag egentligen är, se min styrka, mina förmågor och min andlighet. Det har varit en verkligt spännande resa där jag alltid, alltid har känt mig trygg i Gittes närvaro och hennes behandling. Hon har många olika sätt att hjälpa och stödja kroppens och hjärtats arbete och jag kan verkligen rekommendera hennes behandlingar. När jag är hos Gitte är jag helt säker på att det som sker ska ske och hon finner alltid det bästa sättet att hjälpa, där tekniken kan vara massage, akupressur eller en regressionsövning. Jag har alltid full tillit till att det blir rätt."
- Marie, samtal, massage, akupressur, regression
<span>, Café Anda, Omberget</span>
"Jag upplever att det är en tillåtande och fördomsfri anda på alla aktiviteterna (Café Anda, Omberg mm) där alla hjälps åt att lyfta varandra och plocka fram det positiva. Behandlingarna känns individanpassade och är läkande både för kropp och själ."
- Anna, Café Anda, Omberget
<span>, samtal, meditation, </span>
"Jag trodde inte att någon hjälp fanns att få, innan jag kom till Gitte. Det är helt fantastisk och jag är mer än förvånad. Från att ha varit djupt nere och självförtroendet var kört i botten med nästan konstant hjärtklappning, så kom den här vändningen. Det är både samtalen med Gitte samt att jag började meditera med hjälp av hennes cd-skivor, vilket har resulterat att jag mediterat VARJE dag i 3,5 månader. Jag som inte alls trodde på det här med meditation etc. Gitte ställde kravet på mig att jag skulle ge det en chans och meditera varje dag i en vecka, därefter skulle jag komma tillbaka till henne och ha en avstämning. Efter den veckan var jag fast. Meditationen är MIN EGEN STUND, som jag unnar mig själv – som spa eller kalla det vad du vill… Jag njuter verkligen. Men som sagt var så har även samtalsterapin gjort sitt och akupressurbehandlingarna. Jag skulle inte velat vara utan det här och känner att jag skulle behövt det mycket tidigare. Men bättre sent än aldrig. Nu vet jag även i framtiden – att det finns hjälp att få och var det finns hjälp. Ett stort tack och kram till dig Gitte!!"
- Eva, samtal, meditation,
<span>, gruppmeditation, Café Anda, hypnos</span>
"Jag kan säga att jag haft en lång och väldigt underbar resa tillsammans med Gitte. Utan hennes hjälp hade jag inte haft modet jag har idag eller den styrkan jag har idag. Jag skulle inte ha så mycket positivt att säga om mig själv. Jag började med gruppmeditation hos Gitte och den vägen har lett mig till ett så mycket bättre liv! Meditationen gav omedelbara resultat och en önskan om att städa i mitt inre. Därefter fick jag hjälp med mig själv i hypnossessioner som gav fantastiska resultat! Jag rensade bort det gamla och tillät det nya ta plats. Tillät mig själv att ta plats i mitt egna liv. Med jämna mellanrum har Gitte och Café Anda funnits i mitt liv som en livlina jag återvänt till när jag behövt något nytt och spännande (föreläsningar och kurser), eller hjälp med något. Senaste hjälpen jag behövde var med att sluta röka. Där fanns Gitte och hypnosen för att hjälpa mig med det och den hjälpen har varit ovärderlig! Jag har gjort jobbet själv, men Gitte har funnits där hela vägen med sin trygga vägledning, hennes erfarenhet och med hennes visdom och tack vare det fick jag även modet att göra slut med cigaretterna! Utan hennes hjälp hade jag inte varit så fri som jag är idag! Till den som vill göra något nytt, förändra sig själv till det bättre: det finns fantastisk hjälp att få hos Gitte om man har modet att prova! Det är aldrig för sent att göra ett försök! Hade jag varit lite modigare, hade jag gjort dessa resor för länge sedan! Men bättre sent än aldrig och jag vill ge ett ENORMT TACK till dig Gitte för all hjälp! Mina vägar kommer leda raka vägen till dig nästa gång något kärvar i livet KRAM"
- Tiina, gruppmeditation, Café Anda, hypnos
<span>, Combo, Meditation, massage, Omberg, Hypnos, parterapi, Trancehealing</span>
"

Kombibehandling/Meditation Det började med när jag blev mamma till mitt första barn. Saker började bubbla i mig, fick plötslig fruktansvärd ångest, inte av att bli förälder, utan av att jag hade tryckt undan det mesta problemen jag haft i mitt liv, aldrig bearbetat dessa och att det nu började de göra sig påminda och det med kraft. Jag blev sjukskriven av min ångest och fick diagnosen utmattning. Genom att jag träffade en gammal vän och såg skillnad på hennes energi, så ville jag veta vad hon gjort, och på så vis hamnade jag hos Gitte, för jag ville ha samma energi, jag ville känna mig lugn.

Jag började att gå på kombimassage, och det var det bästa jag gjort! Jag lade all min tillit till Gitte och hennes förmåga, och för varje gång jag var hos henne så fick jag med mig en insikt om varför jag kände på ett visst sätt eller varför jag betedde mig på ett visst sätt. I och med kombibehandlingen så berättade min vän även om meditationen Gitte har. Min första tanke var ”usch nej”, för jag var en människa med hundra bollar i luften, och en stilla meditation var verkligen inget för mig, för det hade jag provat och det hade inte min kropp ro till at genomföra. Jag ville ha mer action än så. Men med tanke på hur jag mådde så kände jag att jag kanske inte har något val än att i alla fall ge meditationen en chans, då detta i samband med kombibehandlingen skulle vara bra. Sagt och gjort. Jag älskade meditationen!! De första gångerna hade jag svårt att varva ner, men jisses vilken resa det har varit!

Så mycket som benades ut tack vare meditationen, ett verktyg jag använder mig av än idag när jag känner att livet blir lite väl påfrestande, stressigt eller rörigt. Jag gick två terminer och det är det bästa jag gjort för mig själv, för denna meditation som verktyg kommer att hjälpa mig livet ut. I samband med min sjukskrivning så vägrade jag medicinering, jag ville läka mig själv, och jag fick stränga order från Gitte att meditera varje dag. Det gjorde jag, och jag följde även med på meditationsresan till Omberg, och det tackar jag gudarna för att jag fick möjlighet till, för efter den resan var min ångest borta, och jag började komma tillbaka ur min fruktansvärda ångest och för första gången på länge kände jag mig hel igen och att jag hade ork.

Jag är en helt annan människa idag, idag är jag balanserad, behöver inte ha hundra järn i elden, och jag älskar mitt nya jag utan en massa föreställningar som innan gjorde mitt liv till något som inte var harmoniskt över huvud taget. Idag är jag lugn, och de som känner mig ser verkligen förändringen. Hypnos mot psoriasis Förutom det så har jag även gått i hypnos då jag har haft problem med psoriasis. Den försvann till 90% med Gittes behandling, och den är för mig stressutlöst, men tack vare Gitte så kunde jag känna att jag slapp skämmas och gå och träna kampsport utan att vara rädd att någon skulle titta på mina utslag. Parterapi Sedan har jag även gått i parterapi hos Gitte med min sambo.

Om jag säger så här, det kännes hopplöst när vi påbörjade, för ja trodde inte det fanns någon återvändo, men av känsla av att göra rätt för mig, att kämpa lite, för att vi ha barn tillsammans så gick vi dit. Än en gång så lyckades hon att få ihop mitt liv. Idag har jag och min sambo en väldigt fin relation, ett till barn och vi har verkligen förståelse för varandra tack vare Gitte och hennes terapi! Och tro mig, här tänkte jag att hon inte skulle ha en sportslig chans, för allt kändes hopplöst och att det inte fanns något kvar i vår relation. Sluta rökahypnos Men det slutar heller inte här. Jag har haft problem att sluta röka, och då valde jag att vända mig till Gitte, för jag orkade inte vara rökare mer. Japp, hennes sluta rökahypnos funkade perfekt på mig, och snart är jag rökfri sedan ett år tillbaka.

Trancehealing Ibland när jag har känt att jag behöver ha extra energi så har jag valt trancehealing hos Gitte, och den har varit till så fin hjälp varje gång i form av att energier kommit igenom samtidigt som jag fått healing dit den har behövt komma. Jag är kommer alltid att vara en återkommande kund, för hon har visat sig vara en underbar människa med hjärtat på rätta stället, med all förståelse för mig som människa. Aldrig har jag känt att hon dömer mig eller tycker jag är konstig, till skillnad från mig själv;) Jag vågar inte ens tänka på hur mitt liv vore idag utan all hjälp jag har fått, och tack och lov slipper jag det, för hon har nu funnits i mitt liv i några år, vilket jag verkligen över hela mitt hjärta är tacksam över

"
- Therese, Combo, Meditation, massage, Omberg, Hypnos, parterapi, Trancehealing