070-441 13 21 gitte@yin.se

Hypnoterapi – uppdaterad metod

Hypnoterapi – uppdaterad metod

Hypnoterapi omgång 1

Ingen kan någonsin förmås göra något mot sin vilja och alla med normal intelligens och koncentrationsförmåga kan uppleva det hypnotiska tillståndet

Att arbeta med hypnosen som ett verktyg i samtal är ett lättare sätt att komma till grunden med dom känslohinder du bär på. Upplever du att du på olika sätt hindrar dig själv att utvecklas, våga göra nya

saker, säga ifrån eller du kanske bär på en djup sorg, fysisk eller emotionell smärta som du inte kan förlösa? Hypnos är ett fullständigt naturligt fenomen, det är högst behagligt avslappnande och du kan prata under hypnos.

Det är inte ovanligt att man når detta mål redan efter 10-15 konsultationer. Vi jobbar med flera verktyg samtidigt där arbete på kliniken är en del, det egna arbetet hemma med läxor samt oftast även en Cd skiva som du lyssnar en stund på varje dag där du på djupet inom dig får hjälpen att ändra din inre tanke om dig själv. Denna process är för att få ett varaktigt helande på flera nivåer, här avses en fullständig och varaktig befrielse genom att den orsakande störningen avlägsnats.

Det finns ingen anledning att någon överhuvudtaget skall behöva lida av något ”inom sig men utanför sin kontroll”.

Detta är det nya:
Avsätt 75-90 min första gången vi möts eftersom det tar lite längre tid. Vi gör då en kartläggning om vad du vill ha hjälp med och sätter igång själva arbetet. Att arbeta i samtal genom hypnos är en berfriande väg som ger dig dina insikter lättare och hjälper dig att läka dina sår, obalanser och ger dig energi.

Läs mer här: https://yin.se/behandlingar/ och välj “Enskild session”.
Länken från sidan går till www.bokadirekt.se med Gittes Östlings kontaktuppgifter.

Boka genom att kontakta Gitte Östling Carlsson direkt på telefon: 0704 411 321

Author Info

admin