4/6 Pling – Föreläsning Seven Signs of Orgin-de 7 Andliga Arketyperna – med Ingrid Pling Olsson

4/6 Pling – Föreläsning Seven Signs of Orgin-de 7 Andliga Arketyperna – med Ingrid Pling Olsson

Alla har vi väl frågat oss någon gång:
Vad är meningen med mitt liv här på jorden? Finns det någon speciell anledning till att jag befinner mig just här?

Pling har sedan barnsben haft en andlig och medial förmåga och har nu i många år åkt på Sverige turné för att berätta om” DE 7 ANDLIGA ARKETYPERNA” (Seven Signs of Orgin).

Denna nygamla andliga filosofi har Pling fått genom sina andliga kontakter. Pling kommer att dela med sig av denna teori och hur du med hjälp av dessa insikter kan öka din förståelse för din livsväg här på jorden.

Under ditt jordeliv verkar du och utvecklas inom vissa av de olika arketyperna och Pling kommer under kvällen berätta hur dessa olika arketyper agerar och kontraherar med varandra.

Vilka just dina är får du reda på genom att boka en sittning med henne. Men innan du har en sittning med henne är det bra för både dig och henne att du besökt hennes föredrag så du får en större förståelse för arketypernas egenskaper och karaktärer tills ni träffas personligen.

Vi har återigen förmånen att få hit henne för att VISA PÅ hur du lättare kan lägga ditt livspussel, genom att förstå de olika arketyperna, dess inverkan och påverkan på var och en av oss. Samtidigt får du även ett verktyg att förstå andra bättre.Kom och lyssna på hennes alltid så underhållande föreläsningar, fast du kanske redan varit så gör det inget alls om du vill komma igen för varje föreläsning är individuell, då den även påverkas av gruppens sammansättning.

NYTT: Inför höstens sittningar har hon också utvecklat sina sessioner och tar nu hem ännu mera information som hur många liv du har varit här på jorden och var du varit någonstans tidigare innan du kom hit te.x.

Pling är utbildat medium, under ledning av Jeff Jones, och är även utbildad healer med certifikat att behandla på sjukhus i England.

Datum: 4 juni
Tid: 18-21
Deltagaravgift: 350:- betalas vid anmälan. Fika med kaffe/te samt liten kaka ingår
Plats: 4 Balance, Västmannavägen 2 Hallstahammar

Anmäl till Gitte sms 0704 411 321 el maila gitte@yin.se, eller på
fb sidan 4 Balance

Som deltagare får du alltid en lott vid entrén och tar du med dig en ny gäst så får du en extra för varje ny gäst du tar med. På lotten kan du sen vinna fina priser.

Om du redan nu vet att du vill ha en sittning/reading så anmäl det samtidigt

För information om en konsultation läs mer på länken nedan
https://fb.me/e/4MdRwNluw

Varmt välkommen
Gitte och Pling
4 Balance