13/2 En träff med andar genom tankens kraft

Anita berättar

Anita Norgren

Jag vill i kväll berätta om när jag fick en uppgift av min guide när jag fick akut hjärtsvikt och mitt hjärta slutade att slå.

Ja, man vet inte hur länge jag låg på gatan utan att få hjälp. Men när jag kom in på lasarettet berättade läkaren i alla fall att jag inte borde leva ens en gång.

Tankekraft

Det var här, när jag ramlade ihop på gatan, som jag träffade min Guide, hon sa att jag skulle lära människor att använda sin Tankekraft till att göra resor.

Hon berättade att det inte vag dags än för mig att gå över på andra sidan, utan jag hade mycket kvar att göra här på jorden – Dels skall jag lära människor hur man använder sin egen kraft, Tanke kraften, men också få människor att förstå att det inte är så komplicerat att använda den.

Under kvällen kommer jag också prata om att man även kan använda sin tanke för att göra resor i olika dimensioner. Ja dels att lära människor att förstå att det går att läka sin kropp genom tanken, men också att man kan träffa anhöriga genom tankearbetet.

”Vi behöver påminnas om att det bara är vi själva som begränsar oss för allt som är möjligt” säger Anita.
– Att använda din egen kraft stärker ditt självförtroende, du får en inre styrka, du får mer tillit till dig själv och kontakten med dig själv gör att du mår bättre.

Anita

Jag använder tankens kraft vid seanser för att få kontakt med anhöriga.

Vi kommer även att göra en övning under kvällen och jag ger er en demonstration.

Kom till kvällen med ett öppet sinne och plocka fram din nyfikenhet. Var öppen för ett nytt sätt att komma i kontakt med andevärlden.


När: 13 februari 17-20
Plats: 4 Balance Västmannavägen 2 Hallstahammar
Anmälan: sms 0704411321 Till Gitte, din plats är bokad när du swishat 350:- för fika och entré.

OBS!! Ta med en Ny gäst så får du en extra lott/gäst att vinna fina priser.

Varmt välkomna önskar vi er
Gitte och Shaman Anita Nordgren, Certifierade Medium sedan 2002
Samt Andisarna Vera, Marie, Marie och Karin

Facebook: https://www.facebook.com/events/283510683838614/