Meditationen Andlighetens Hus – En Inre Resa

Meditationen Andlighetens Hus – En Inre Resa

Lär dig ta ansvar för dina känslor så att du kan skydda både dig själv och andra.
Hjälper dig att välja väg så det inte är dina rädslor som väljer åt dig.
Utvecklar din intuition, intuitionen hjälper dig sedan att finna större harmoni och skönhet i ditt liv.
Öppnar för att du ska lära känna dig själv under alla pålagor av barndomsmönster, rädslor, falska antaganden och sorger m.m.

Plockar fram dina dolda resurser och egenskaper som kan vara värdefullt för dig att använda dig av!
Hjälper dig att se beteendemönster som inte längre gynnar dig och ger dig nya redskap att hantera livet.
Kursen faller inom ramen för personlig utveckling, stresshantering, mindfulness, andlig utveckling och helande.

Den här kursen är bland annat för dig som vill utveckla din intuition som i sin tur hjälper dig att finna större harmoni och skönhet i ditt liv.

Vi träffas 5 veckor/ Steg och varje steg är en kurs. Tisdagsgruppen eller onsdagsgrupp.

Steg 1: Utveckla dig själv och din förmåga att vara i kontakt med ditt inre för att lära dig att förstå mera om dig själv och dina reaktionsmönster, beteendemönster, att bättre förstå vem just du är. Avslappning, stresshantering och andningsövningar är en del av kunskaperna du får med dig från alla stegen.

Steg 2: Utforska dina inre rum och din inre potential. Få mera översikt över dina beteendemönster så att bättre förstår vem just du är. Avslappning och stresshantering. Andningsövning. M.m utifrån gruppens behov och utveckling

Steg 3: Vi fördjupar den inre kontakten med dig själv men också att lära dig att öppna och stänga dig själv inför din kontakt med, samt att utveckla ditt samarbete med ditt eget Andliga Team.

Steg 4: Nu fördjupar vi oss än mera in i vår egen resa för att nå bortom den fysiska kroppen och för att möta storheten som finns där inom oss. Vi fortsätter att utveckla oss genom meditationen och tillåter oss mera nu att vara i varandet och upptäcka vad vårt inre då erbjuder oss. Vi möter våra inre skatter och ser på det tillsammans.

Steg 5: Nu genom dessa veckor fortsätter vi att ”jobba” oss ännu mera i balans och använda oss av verktyget meditation för att release stressen och nollställa den yttre aktiviteten för att snabbt kunna veta när vi är öppna i det mediala arbete eller stängda. Vi lär oss genvägar till att komma snabbt ner och få din inre kontakt.

Steg 6: Att spontan öppna dig för ditt mediala arbeta kan vara både skrämmande och energikrävande, här lär vi oss att få in en disciplin och en metod som är lätt och trygg att använda sig av. Fortsätter med att finna din inre stillhet och ro. M.m. Utifrån gruppens utveckling.