Måla Och Meditera Med EMcOLORfORM ART

Boka in dig för en dag med eMcOLORfORM och inre upplevelser. Vi börjar med att meditera tillsammans, sen går vi direkt på duken och målar det vi känner för just i stunden. Vi använder oss av vår inre känsla för att uttrycka oss i färgen och rörelsen. Detta är ett underbart sätt att komma i kontakt med vår egen inre källa, där våra känslor lever och bor. Vi lunchar tillsammans och därefter målar vi igen.

Sen fikar vi tillsammans och talar om oss och hur vi var och en påverkas av varandras skapelser. Har du aldrig målat förut så gör det absolut inget alls jag kommer att berätta hur vi ska göra idag och det handlar inte om att måla av ngt utan att våga vara fri i färgen, formen och känslan.

TID: 10,00-16,00, ta med egen mat så kan vi äta på plats. Kyl och Miccro finns. Kaffe/Te+frukt ingår
PLATS: The House 4 Balance Västmannavägen 2 Hallstahammar

I priset ingår två dukar samt akryl färg men också blandmaterial om du vill ha pärlor, garn snäckor m m.

Anmäl dig genom att sms Gitte 0704411321 eller maila gitte@yin.se.

Betala in på swish 0704411321 eller BG nr 642-3222 vid din anmälan.

Om du vill kan du ta med eget målar material för att måla mera om du hinner och vill.

BINDANDE ANMÄLAN DÅ DET BARA FINNS 6 PLATSER

eMcOLORfORM aRT är en målarteknik som handlar om att måla utifrån sin egen inre känsla kombinerat med färgen och formen, denna teknik fick jag till mig av mitt team i början av 2000- talet och har undervisat i den sedan dess. Kursen är en dag i personlig expansion då vi efter målandet jobbar i varje duk. INGA FÖRKUNSKAPER BEHÖVS.