070-441 13 21 gitte@yin.se

Complentum Statera

UTBILDNINGENS UTFORMANDE

89dc340d80_edited3.jpg

Den här mycket terapeutiska och utvecklande utbildningen till Holistisk behandlings- och samtaspartner är en utbildning där vi träffas under två  fristående utbildningsblock. Efter varje praktikträff tar du som elev själv ansvar för studierna hemma. Som god hjälp får du inspelade föreläsningar, små teoripass och övningsuppgifter hemskickade varje månad under sex månader. Dessa återknyter till praktikträffen och är ett bra stöd! Vi kommer också att ha en avstämning i gruppen via ett gruppskypesamtal  samt att varje grupp har en egen FB grupp. (Lugn, vi hjälper dig med det digitala om du vill!)

Efter avslutat block får du ett kursintyg och börjar då att ta emot egna klienter under handledning av din lärare. Det här är en fantastisk tid där du omsätter dina kunskaper till verklighet och där vi lärare kan ge dig skräddarsydd undervisning, stöd och fler redskap. Därefter blir du diplomerad behandlings- och samtalspartner!  Den som bara vill gå för egen personlig utvecklings skull är självklart välkommen och behöver heller inte ta handledningsklienter eller ha genomgått behandling!

Vår önskan är att eleven ska uppleva en öppen och tillåtande atmosfär där livet och existensens alla frågor tryggt kan dryftas. Vi förväntar oss också att eleven ska göra en egen inre resa till självinsikt och ökad självkänsla i trygghet med sina elevkollegor och med stöd från lärarna på skolan.

Det ska vara en lustfylld tid av personlig expansion där känslor är lika välkomna som tankar och funderingar. 

UTBILDNINGSBLOCKEN

I grupp med våra kurskollegor tar vi oss igenom teori, övar behandlingstekniker och jobbar med oss själva och vår personliga expansion. Egen behandlilng a 5 hypnoterapier och 5 kroppsbehandlingar är obligatorisk. Har man redan gjort egen terapi lämnar man oss bara ett intyg, annars kan vi rekomendera någon av våra dipl.holistiska samtals- och behandlingspartners. Varje träff sker undermåndag-fredag.

Plats:  Samtalspartner på HelhetsCentrat, Ulvsbygatan 22 i Karlstad och behandlingspartner på 4Balance, Västmannavägen 2 i Hallstahammar.

Pris: 15000:-/kursblock

Bokningsregler och priser:

  • Holistisk behandlings- och samtalspartner: 15000:-/kursblock (Företag + moms) 
  • Kost och Logi: När du utbildar dig hos oss bokar du ditt eget boende i Karlstad och Hallstahammar och och står själv för maten. Fika ingår. Vi rekommenderar gärna prisvärt boende!   
  • Övrigt: Litteratur, egenterapi och handledningssamtal tillkommer.
  • Avbokning senare än 4 veckor innan kursstart debiteras.

Behöver du låna kanske något av dessa alternativ kan vara något för dig?

Consector: https://www.consector.se/privatlan/studielan/

Icabanken: https://www.icabanken.se

 

Läs mer på skolans hemsida: http://www.complentum-statera.se