070-441 13 21 gitte@yin.se

Café Anda 18e November Föredrag med Thoth och Paula

Café Anda 18e November Föredrag med Thoth och Paula

Paula arbetar som TCM terapeut, trancemedium och kursledare samt med klassisk massage och healing.
Trancemediumskapet använder Paula till att förmedla budskap från andevärlden. Det senaste åtta åren släpper hon igenom och samarbetar med en energiform från en högre frekvensnivå som har arbetsnamnet Thoth.

Ni är hjärtligt välkomna att delta på ett Föredrag med Thoth

På föredraget överlåter Paula sin kropp och röst till Thoth som föreläser och berättar för publiken om vad som är viktigt och nödvändigt för människorna att förstå och veta just nu inför de stora förändringar som sker på Jorden (och övriga kosmos). Thoth ger kloka och individuella tips och svarar på frågor som publiken får ställa.

OM PAULA OCH THOTH

Redan som barn fick Paula information om att någon skulle komma att tala genom henne och framföra viktig information till människorna.
– Syftet och min intention i mitt arbete är att få kunden att hitta sin fulla potential och sluta leta efter svar och hjälp utanför sig själva. Vi måste förstå att all kunskap och sanning finns inom oss själva.
Samarbetet mellan Paula och Thoth har utvecklats till ett kraftfullt verktyg både i healing, personlig utveckling och personliga budskap.
Thoth har en underbar humor och förmedlar budskap för att hjälpa människorna på Jorden med att släppa blockeringar och rädslor. Som han säger

– Människan måste ha hjälp att rustas inför frekvenshöjningarna som sker och kommer att ske framöver.

Thoths mål är att människorna ska använda sin högsta potential och leva utefter sin tänkta väg i Kärlek, Förlåtelse och Harmoni.

 

PLATS: 4 Balance Västmannavägen 2 gå förbi ingång E och runt hörnet på huset
NÄR: 18 November
TID: 17-20:00
ENTRÈ: 350:-/ person. För varje ny gäst du tar med dig får du en extra lott.
ANMÄLNING: Kontakta Gitte på 070 44 11 321 och betala in 350:- på swish med samma nummer eller bankgiro 642-3222.

Author Info

Gitte