Warning: Undefined array key "lists" in /customers/a/c/e/yin.se/httpd.www/wp-content/plugins/designthemes-core-features/visual-composer/modules/new/mailchimp.php on line 24 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/a/c/e/yin.se/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 259 Upplevelsedag med Meditation och Målning – 22a oktober – 4Balance med Gitte Östling

Upplevelsedag med Meditation och Målning – 22a oktober

Upplevelsedag med Meditation och Målning – 22a oktober

Nu kan du Boka in dig för en dag med eMcOLORfORM aRT och inre upplevelser.

Vi börjar med att meditera tillsammans, sen går vi direkt på duken och målar det vi känner för just i stunden. Vi använder oss av vår inre känsla för att uttrycka oss i färgen och rörelsen.

Detta är ett underbart sätt att komma i kontakt med vår egen inre källa, där våra känslor lever och bor.

Vi lunchar tillsammans så ta med egen lunch och därefter målar vi en stund till innan vi plockar ihop och avslutar med att se på de alster du vill visa upp.

Har du aldrig målat förut så gör det absolut inget alls, jag kommer att berätta hur vi ska göra idag och det handlar inte om att måla av ngt utan att våga vara fri i färgen, formen och känslan.

NÄR: Lördag 22 oktober 2022
TID: 10,00-16,00, ta med egen mat så kan vi äta på plats. Kyl och Miccro finns. Kaffe/Te+frukt ingår

PRIS: 1900:- I det ingår två dukar samt akryl färg men också blandmaterial om du vill ha pärlor, garn snäckor m m.

PLATS: Västmannavägen 2 Hallstahammar

ANMÄL: Genom att sms:a Gitte 0704411321 eller maila gitte@yin.se
Betala in på SWISH 0704411321 eller Bgr 0642-3222 vid din anmälan.

Om du vill kan du ta med eget målar material för att måla mer om du hinner och vill.
BINDANDE ANMÄLAN
Max 10 deltagare

eMcOLORfORM aRT är en målarteknik som handlar om att måla utifrån sin egen inre känsla kombinerat med färgen och formen. Denna teknik fick jag till mig av mitt andeteam i början av 2000- talet och har undervisat i denna teknik sedan dess.

Kursen är en dag i personlig expansion då vi efter målandet talar om våra upplevelser från minst en duk av var och en av oss, brukar var otroligt spännande och lärorikt.

INGA FÖRKUNSKAPER BEHÖVS.

Och DU!!Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna kurs, Bra Va 😉
Varmt Välkommen Gitte

Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/a/c/e/yin.se/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13 Warning: Undefined variable $_SESSION in /customers/a/c/e/yin.se/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 24 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/a/c/e/yin.se/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13 Warning: Undefined variable $_SESSION in /customers/a/c/e/yin.se/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 24 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/a/c/e/yin.se/httpd.www/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13