Meditationskurs – ”Din Inre Resa” Hösten 2020 torsdagar från 10/9

Meditationskurs – ”Din Inre Resa” Hösten 2020 torsdagar från 10/9

KÄNNER DU DIG TRÖTT eller att du tappat bort dig själv i alla kraven som finns runt omkring dig?
Har du svårt att sätta gränser både för dig själv och andra?
Är du orolig, spänd och stressad?
Är du nyfiken på dig själv och på vad som finns inom dig som du ännu inte kommit i kontakt med?

DET HÄR ÄR KURSEN SOM HJÄLPER DIG MED TYDLIGA VERKTYG, hur du kan hantera din vardag och din livssituation där du är just nu. Den hjälper dig att finna egna inre verktyg för att hitta ditt inre lugn, få ner stressen och ett läkande utifrån dina egna behov.

GENOM DEN HÄR MEDITATIONEN KOMMER DU FÅ TILLGÅNG TILL DIN EGEN INRE KRAFT. Lära dig att förstå varför du gör dina val som du gör, varför du har just det beteendemönster du har, varför vissa rädslor finns och varför de tidigare styrt dig så hårt.

Du kan nu med den här meditationsmetoden LÄRA DIG ATT SLÄPPA DET DU INTE LÄNGRE VILL BÄRA för att fylla dig med självförverkligande drömmar och istället frikostigt välja det som gynnar dig.

Under åren som jag lett den här meditationen har mina elever UTVECKLATS OCH FUNNIT SITT INRE LUGN, fått klarare intuition och framför allt BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA.


HUR GÅR DET TILL?
Jag vägleder dig i meditationen och efteråt får du svara på några frågor som jag ställer dig som gör att du lätt kan förstå din meditations budskap och återberätta din meditation för dig själv, gärna då i skrift, sen får de som vill berätta och dela i gruppen tillsammans med en kopp te.


Pris: 2 500:-
När: 10/9 och vi träffas vid 8 tillfällen under hela hösten. Vi mediterar gemensamt på plats varannan vecka
Tid: 18,30-21,00
Plats: 4 Balance, Dingtuna
Datum: 10/9, 24/9, 8/10, 22/10, 5/11, 19/11, 3/12, 17/12

Anmälan/Info: maila gitte@yin.se el. ring 070-441 13 21