Meditationscirkel kursstart 8e sept

Meditations kurs start 8/9

KÄNNER DU DIG TRÖTT eller har du tappat bort dig själv i alla kraven som finns runt omkring dig?Har du svårt att sätta gränser både för dig själv och andra?Är du orolig, spänd eller stressad?Är du nyfiken på dig själv och på vad som finns inom dig som du ännu inte kommit i kontakt med?

DET HÄR ÄR KURSEN SOM HJÄLPER DIG MED TYDLIGA VERKTYG.Hur du kan hantera din vardag och din livssituation där du är just nu. Den hjälper dig att finna egna inre verktyg för att hitta ett inre lugn, få ner stressen och att du får läka utifrån dina egna behov.

GENOM DEN HÄR MEDITATIONEN KOMMER DU FÅ TILLGÅNG TILL DIN EGEN INRE KRAFT.Du lär dig att förstå varför du gör dina val på det sätt som du gör, varför du har just de beteendemönstren som du har, varför du haft vissa rädslor och varför de tidigare styrt dig så hårt.

Du kan nu med den här meditationsmetoden LÄRA DIG ATT SLÄPPA DET DU INTE LÄNGRE VILL BÄRA för att fylla dig med självförverkligande drömmar och istället frikostigt välja det som gynnar dig.

Under åren som jag lett den här meditationen har mina elever UTVECKLATS OCH FUNNIT SITT INRE LUGN, fått klarare intuition och framför allt BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA.

Kurs avgift: 2 700:-
Start: 8/9-21 och vi träffas vid 8 tillfällen under hela hösten.
Vi mediterar gemensamt på plats varannan vecka.
Däremellan mediterar du hemma för att få tillgång till mer av dig själv.

Tid: 18,00- ca 20,30
Plats:Norra Källgatan 13 Västerås

Alla tillfällen vi träffas:
8/9, 22/9, 6/10, 20/10, 3/11, 17/11, 1/12, 15/12

Anmälan/Info: maila gitte@yin.se el. ring 070-441 13 21.

DIN PLATS ÄR BOKAD NÄR DU BETALAT IN KURSAVGIFTEN
Behöver du delbetala så kontakta mig så gör vi upp en plan.

Du betalar in på bankgiro 642-3222 eller swish 0704 411 321.Kursen startar tidigast den 8/9 eller när vi är minst 5 st deltagare (max 8 st i gruppen)

KOM IHÅG: skriv ditt namn och meditation, på inbetalningen.

Å DU!! Du kan använda friskvårdsbidraget till denna kurs i meditation/mindfullness